- Registriert
- 30 Mrz 2014
- Beiträge
- 7.337
Da muss ich heftig widersprechen. Ich jage seit 1995 mehrfach pro Jahr in UK. Selbst die mir bekannten Parkjäger sind von Kopfschüssen abgekommen aufgrund der schlechteren Wildpretqualität. Dss sind Profi Culler mit mehreren 1000 Abschüssen pro Jahr. Tlw. enthalten sogar die Verträge ein Kopfschussverbot. Dass einzelne in England das trotzdem machen ist mir auch klar.
Chef Mike Robinson
Follow UK wild food chef, Michelin starred restaurateur and passionate hunter-gatherer Mike Robinson; hunting, foraging and harvesting wild food for the pot. Mike will take you on a journey of discovery as he hunts, cooks and prepares some of nature's finest bounty, all for your pleasure. On...
www.youtube.com
Ep. 113 - Mike Robinson - The Most Interesting Man in the Industry?
On this episode, Seth is joined by Marketing Director, Neil Davies, and special guest, Mike Robinson. Recorded at the Safari Club International show in Nashv...
www.youtube.com
Zuletzt bearbeitet: